"Vi har första mötet på plats i Åsarnas bygdegård nu på tisdag kväll den 23 januari klockan sju. Trafikverket följer, som alltid, den lagstadgade demokratiska processen för att allmänheten ska kunna vara med och påverka, då börjar samrådsprocessen", förklarar Ola Eckerdahl, projektledare vid Trafikverket i Östersund.

E45 genom Åsarna byggs om

ÅSARNA (JT) Nu öppnar Trafikverket för samråd om nya dragningen av E45:an genom centrala Åsarna. På den nuvarande vägen hålls inte hastigheterna och det är främsta anledningen till att bygga om.

Publicerad

– Det är ingen bra trafikmiljö för de boende i Åsarna. För genomresande är det svårt att respektera hastighetsgränserna, säger Ola Eckerdahl, projektledare vid Trafikverket i Östersund. 

Har ni fått många klagomål om läget längs 45:an i Åsarna? 

– Både bygden, lokala näringsidkare och Bergs kommun har under åren hört av sig och undrat när det kommer till en förändring, säger Ola. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS