"Det har varit jätteroligt att jobba nära skolan. Nu kommer vi att fortsätta att jobba med skolans bibliotek och vara där några förmiddagar i veckan", berättar Eva och placerar in en bok som har fått byta hylla.

Biblioteket i Svenstavik öppnar snart

BERG (JT) Nya biblioteket i Berg börjar ta form. Flytten till de nya lokalerna är genomförd, nu återstår att få alla böcker på rätt plats på bottenplan i det nya Trygghetsboendet i centrala Svenstavik.

Publicerad

– Vi jobbar hårt med detta, som tur är har vi haft god hjälp av Arbetsmarknadsenheten som burit och kört hit alla lådor och möbler. Utan dom hade det inte gått, säger Eva Sivertsson-Lejon som jobbar på biblioteket i Svenstavik. 

Hur går det med all uppackning? 

– Det som tar mest kraft är att fundera ut hur vi ska möblera och placera de olika avdelningar. Några personer som varit in har tyckt att det känns större här än på gamla. Vi har lämnat en hel del böcker i den nya skolbibliotekscentralen, som dessutom ligger vägg i vägg med vårt nya bokmagasin på Svenstaviks skola, nämner Eva. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS