På dansgolvet syntes alla åldrar, ett gott hopp för framtiden.

ABBA-nostalgi på Galhammaren

GALHAMMAREN (JT) ABBA show, dans, god mat en ljummen sensommarkväll, då saknas inget. Det var precis vad Bergs IK bjöd på i helgen, speciellt planerad inför 50-års jubiléet för ABBA:s spelning på festplatsen.

Publicerad

En heldag på Galhammaren blev det när Bergs IK bjöd in till både fotbollsmatch, underhållning, dans och mat. Trehundra besökare tog sig till udden för att njuta av en sensommarkväll med mycket på gång.

Höglunda Gård serverade mat och dryck inne på logen, Personalen hade fullt upp då kön konstant ringlade sig av hungriga och törstiga gäster. Då vädret passade på att ha uppehåll från allt regnande satt många ute och njöt av den vackra utsikten över Storsjön. Trubaduren & Trubaduran underhöll innan Ruby Galore äntrade utomhusscenen med sin show ABBA Tribute.

En plats som ABBA själva besökte för femtio år sedan, året innan de slog igenom med "Waterloo". Det var just detta jubileum Bergs IK ville fira med kvällen. Att flera i gruppen jobbat på Wallmans märktes, samma glädje och showighet lyste fram. Gruppens två vokalister, Bodil Johansson och Marit Eriksson har båda jobbat på just Wallmans.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS