Otto och Sigrun Lööv bakar nästan varje dag i december för att hinna med alla beställningar till jul.

Tunnbrödsduo gör succé med glutenfritt bröd

VIGGE (JT) Det är några veckor kvar till jul och hemma hos Sigrun och Otto Lööv är det bråda dagar. Ett specialframtaget recept på glutenfritt tunnbröd har gjort braksuccé och nu bakar paret bröd på löpande band för att hinna med alla beställningar. – Det är inte klokt, folk ringer hela tiden.

Publicerad

Redan ute på gårdsplanen till parets hus i Vigge utanför Myrviken kan man känna den välbekanta doften av nybakat bröd i luften. Längst in i garaget, i ett rum omgjort till bakstuga, råder det full aktivitet. Framför det mjölbeströdda bakbordet står Sigrun Lööv och kavlar ut degbitar medan Otto Lööv föser in bröden i den varma ugnen. Ett efter ett läggs de rykande färska tunnbröden på hög. Det märks att paret är vana att baka ihop.

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS