Daniel Berglin, kanske mer känd som Dajja är vår travexpert. Han är känd för sina vinnande system som han sätter ihop som spelansvarig på Ica Kvantum. Ifjol drog hans olika andelssystem in över fem miljoner i vinst.

Tips till V4 och V5 Oviken torsdag 28/7

Årsfinal på "Ovalla" med lunchtrav. Ganska okej klass på loppen den här torsdagen och Per Linderoth är lite grann av nyckelkusk den här sista tävlingsdagen för året i Oviken.

Publicerad

V4-1 START 12:20

Dagens inledande lopp sponsras av Jämtlands Tidning! Jag tar tre hästar på mitt systemförslag och det känns stabilt. 8 Gonzo trivs otroligt bra på "Ovalla". Han har vunnit de två tidigare tävlingsdagarna i år på bra sätt. Motståndet den här gången är ganska likvärdigt och Bo Eklöfs uppsittning blir motiverad favorit i loppet. 9 Favourite Picture är en tuff utmanare! Jocke Elfvings häst har redan vunnit tre lopp i år och formen verkar fortsatt bra. Löser det sig bara från bakspåret kan det vara Per Linderoth som sitter bakom vinnaren i loppet. 2 Even's Good Girl har ett bra utgångsläge och kanske kan hitta till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Från spets räknas Sofia Friléns styrning tidigt i segerdiskussionen.

RANKING: 8-9-2-12-4

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS