I Borgvik underhöll Trubaderik dvs Erik Magnusson medan besökare kunde beskåda Tora Jirdéns konst. – Det har varit folk här hela tiden, berättade Tora som gärna kommer upp från Göteborg och ställer ut mer.

Konst- och musikpromenad under Ovikenveckan lockade många

MYRVIKEN (JT) Att konst och musik går hand i hand visade Ovikens Konstförening med sitt arrangemang i Myrviken. Med aktiviteter på sex olika ställen i bygden runt Myrviken, lockades besökare till en lagom lång promenad.

Publicerad Senast uppdaterad

På torget i Myrviken fanns Ulla Hansson som är kassör i föreningen. Här fanns information om promenaden och samtidigt möjlighet att bli medlem.

– Innan pandemin har vi alltid haft två arrangemang varje år. En sommarutställning och varje höst under konstens vecka som arrangeras i hela Sverige, berättade Ulla.

Föreningen har funnits sedan mitten av 60-talet och varit mycket aktiv i alla år förutom pandemin, Ulla var nöjd med att de nu var i gång igen. Bara några meter från Ulla underhöll Ingvar Bergner och Katarina Bergner Åhlén Fjällkonditoriets gäster. Paret hade tagit sig till Myrviken från Offerdal. Katarina är heltidsmusiker och spelar bl a i stråkkvartetten Archi Jamt.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS