Thyra Göransson är sedan många år kock under flöutgrötdagen som PRO i Oviken anordnar. "Riktig flöutgröt är gjord på kornmjöl och grädde. På fettisdagen ska det vara fett och alla andra serverar semlor".

En fet tisdag full med semlor – eller gröt

MYRVIKEN (JT) När fettisdagen träder in är utbudet av semlor högt överallt. Både klassiska och många nya sorter erbjuds. Men fettisdagen är inte bara semlor för alla, fett kan intagas på olika sätt.

Publicerad

På Träffpunkten i Myrviken är det fullt av besökare som vill njuta av den traditionella flöutgröten på fettisdagen.

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS