Efter tävlingen fylldes Fäbokrogen snabbt av törstiga och hungriga tävlande. Här bjöds det även på musikunderhållning på lagom ljudnivå så alla kunde dela dagens erfarenhet av banan.

Jubileum på golfbanan med Sveriges vackraste fjällvy

KLÖVSJÖ (JT) Klövsjö - Vemdalens Golfklubb har som tradition att ha tävlingar under Klövsjöveckan. Detta år var det extra festligt då veckan avslutades med en jubileumstävling med både extra tal och musikunderhållning.

Publicerad

I år är det 30 år sedan 18-håls banan hos Klövsjö - Vemdalens Golfklubb invigdes och självklart är det värt att firas. Klubben passade på att göra just detta under Klövsjöveckan med en jubileumstävling. Några av de som var med och startade klubben var även inbjudna för att medlemmar skulle få möjlighet att få deras berättelser om hur allt började.

Jan Backskog fanns på plats och kunde berätta hur allt började redan 1987, då han vid ett arbete i Katrinabacken träffade Per Fjaervoll som tyckte att en golfbana skulle byggas nedanför. Idén blev till verklighet och platsen blev Utanbergsvallarna.

– Det var ganska många markägare där, men till min glädje och förvåning var samtliga positiva.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS