I över ett år har Allshoppen i Hallen varit stängd, saknad av både bybor och förbipasserande. Gunilla har försökt sälja fastigheten sedan dess, utan att lyckas.
I över ett år har Allshoppen i Hallen varit stängd, saknad av både bybor och förbipasserande. Gunilla har försökt sälja fastigheten sedan dess, utan att lyckas.

Svårt att sälja gamla Allshopen i Hallen

HALLEN (JT) Den stora tomma lokalen vid genomfartsleden i Hallen går inte att missa. Här drev Gunilla Ottosson Allshoppen i elva år. För 1,5 miljon är den till salu, men än har ingen nappat.

Publicerad

– Det är några intressenter som hört av sig, men det faller på lite allt möjligt. Till exempel att de inte får låna pengar.

Den sista december 2021 stängde Gunilla butiken för gott. Inte för att företaget gick dåligt, utan för att påbörja en utbildning till trafiklärare. I över ett år har nu byggnaden på 455 kvm varit till salu, men trots ett perfekt läge vid 321an är det ännu osålt.

– Jag hyr ut det just nu men det är bara på korttid. Det är två killar som är där och mekar rallybilar, berättar Gunilla från Sundsvall, där hon är för tillfället för att ta examen som trafiklärare.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS