Buket Yildirim, som driver pizzerian tillsammans med Ahmet Yildirim tror att en bankomat även kan locka fler till restaurangen. Betongplattan är redan klar för bankomaten.

Nu har bankomaten i Hallen börjat byggas

HALLEN (JT) Äntligen är plats klar för den bankomat som planerats i Hallen sedan automaten togs bort inne hos Karl Ors Bua för över ett år sedan.

Publicerad

Det första bygglovet, som gällde på utsidan av ICA butiken, godkändes inte då Trafikverket ansåg att det redan var för trångt på platsen. Bankomat AB fick då leta en ny plats och kontakta fastighetsägare innan nästa bygglov inlämnades till Åre kommun. Denna gång hade ingen något att opponera sig mot och den nya platsen blev godkänd.

Betongplattan för bygget är redan på plats. Läget kan inte vara bättre, gott om parkeringsplatser precis bredvid 321an då det ligger en pizzeria och bränslepumpar på platsen.

Pizzerian hyrs av Ahmet och Buket Yildirim sedan några år tillbaka. De ser positivt på att bankomaten kommer till platsen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS