Trots så många människor fanns det ingen nedskräpning. "Orienterare vet att vi lånar naturen, det är vår idrottsplats. Tar vi inte hand om den och slänger skräpet i papperskorgen kommer det här inte att gå", säger Niclas Lidström.

Lyckat O-ringen i Åre – nu väntar veckor med arbete att plocka ihop

ÅRE (JT) Så är då O-Ringen över för i år och i Jämtland. För Niclas Lidström och hans medarbetare återstår nu att städa upp och få bort alla grejor. När JT når Niclas är han nöjd med dagarna, ett treårigt jobb är snart till ända.
– Det känns fantastiskt bra.

Publicerad

Gick allt som planerat?

– För det mesta gick det som planerat, det blev en riktigt bra tävling och evenemang. När jag har pratat med deltagarna så var de enormt nöjda. Terrängen var helt fantastisk, fem varierande områden som verkligen har gett dem utmaningar och variation. Fantastisk vacker natur, riktigt bra banor, de som åker hem härifrån är väldigt nöjd. Det blev drygt femton tusen deltagare som sprang.

Entusiasmen och glädjen hörs i Niclas röst när han berättar. Det är en utmaning att arrangera en så stor tävling, inte minst med de avstånd som finns.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS