Hanna Löfström Cechova hade boksläpp för sin bok ”Ta min hand” på lördagen.

Boksläpp i Åre för bok som berör

ÅRE (JT) I helgen var det boksläpp för Hanna Löfström Cechovas bok ”Ta min hand”. De som kom till Holiday clubs restaurang fick möta författaren, köpa ett signerat exemplar av boken och höra på högläsning.

Publicerad

Hanna Löfström Cechova bor i Mörsil men växte upp i Lofsdalen. Hon berättade om boken för Jämtlands Tidning under en paus i signeringen. 

– Den handlar om min livsresa med min son Ebbe. Hur det inte blev som förväntat, och hur jag har jobbat mig igenom det som inte blev. Jag berättar öppet om hur jag har tagit mig igenom de tuffa åren och hur jag har gått vidare. Det har varit många kriser, svårigheter och kamper med kommunen och Försäkringskassan. Boken handlar också om synen på funktionsnedsatta, sade hon.

Ebbe är en energisk nioåring, han var med på boksläppet. Det märktes att ett av hans största intressen är musik, då han ville att bakgrundsmusiken skulle sättas i gång igen så fort den tystnade. Hans andra intressen är att åka skidor, rida och cykla, och självklart att busa. Ebbe går i Mörsils skola i anpassad grundskola, han går både i skolan och på fritids. Ebbe bor varannan vecka hos sin pappa och varannan vecka hos sin mamma, och har assistent på helgerna. Men rätten till assistent har inte alltid varit en självklarhet.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS