Att Amanda fick möjligheten att vara med på Robinson är hon väldigt glad över.
Att Amanda fick möjligheten att vara med på Robinson är hon väldigt glad över.

Amanda Eliasson om deltagandet i Robinsson

SÄLLSJÖ(JT) Just nu visas programmet Robinson på TV där ett antal deltagare ska överleva tillsammans på en öde ö. En drömtillvaro för Amanda Eliasson, Åre.

Publicerad Senast uppdaterad

Samtidigt delas de in i lag och måste kämpa hårt i olika tävlingar för att undvika att bli utröstade i örådet. Målet för deltagarna är att hålla sig kvar i spelet till den sista tävlingen och då slutligen vinna kampen om vinstsumman på en halv miljon kronor.

Under programseriens gång får man lära känna deltagarna som både trötta och hungriga måste tampas med tuffa tävlingar, gruppdynamik och situationer som uppstår i lägret. Amanda Eliasson som bor i Sällsjö i Åre kommun är en av deltagarna i årets Robinson. Hon visste redan när hon skickade in ansökan att hon skulle få vara med i tv-programmet.

Amanda Eliasson beskriver sig själv som en glad och sprallig 29-åring som för cirka ett år sedan bestämde sig för att söka till Robinson. Amanda är född och uppvuxen i Åre kommun och har nu efter ett par års flyttande hittat tillbaka till hembygden igen. Innan Amanda sökte till Robinson hade hon aldrig sett programmet och visste knappt vad hon gav sig in på. Det var när hennes mamma sa åt Amanda att hon borde söka som hon skickade in sin ansökan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS