Melissa Kjellberg, klinksammordnare och tandhygienist hjälpte Ylva Drevenstam med tandstenen. "Jag har fått en ny tid för att fixa ett mindre hål om några veckor", konstaterar Ylva efter sitt första besök på tandvårdskliniken i centrala Åre.

Aqua Dental firar ett glatt år i länet

ÅRE (JT) För några veckor sedan fyllde Aqua Dentals tandvårdsklinik i Östersund ett år och den första februari firade även Årekliniken ett år.

Publicerad

– Personalen firade förra helgen tillsammans, men det officiella firandet kommer längre fram under våren, vad vi gör då vet vi inte ännu, säger Sofie Windstedt, klinikchef i Åre, som inte är på plats när JT besöker de härliga lokalerna högst upp i stationshuset i Åre. 

Det är receptionisten Anna Grönstedt som hälsar välkommen när jag kommer in genom glasdörren. Väggarna i den långa korridoren är klädda med ekplattor från golv till tak. 

På golvet har någon strött guldglitter och i ett av undersökningsrummen har Ylva Drevenstam från Undersåker tagit plats i stolen för att få sina tänder kontrollerade. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS