Knodde Bergvall, Astrid Wallberg och Jocke Edlund, tre styrelsemedlemmar.

Unik förening håller barn och vuxna aktiva i Strömsund

STRÖMSUND (JT) Green Raven är en alldeles unik förening som firar fem år i Strömsund. Medlemmarna och besökarna blir allt fler till den ideella föreningen som började med att de samlade alla hobbyer under ett och samma tak i stället för att vara utspridda runt Strömsund. Nu har Green Raven utvecklats till en mötesplats - en kultur- och hobbyförening som erbjuder fika och umgänge för alla åldrar. Läs en bok, umgås och ha roligt!

Publicerad Senast uppdaterad

 – Det är ingen ungdomsgård! Hit kan man komma om man bara vill ta en fika i lugn och ro, sitta och sticka eller bara umgås eller ägna sig åt spel. Det finns många stammisar som tittar in, berättar Jocke Edlund, föreningens ordförande. 

Foto, målning, musik – allt är möjligt hos Green Raven och styrelsen är lyhörd för besökarnas önskemål. Halva styrelsen är på plats när JT gör ett besök en måndag, den enda dagen som föreningen håller stängt. Annars är öppettiderna generösa och det går att få toast, bullar och fika redan från klockan åtta på morgonen till halv nio på kvällen. Den lilla styrelsen på sex personer sköter ruljangsen på sin fritid och volontärer ställer upp när det ska skapas event. Halloween förra året krävde sina timmar när närmare 400 personer gick spökvandringen i källaren.

– Alla i styrelsen och medlemmar gör det som behöver göras, och Knodde t ex är elektriker och svarar för el-säkerhetsfrågor. Jag är väktare på kvällarna så jag kan vara här på dagarna, säger Jocke. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS