Plats på scenen för alla som jobbar med Noas Ark.

Succé när backebarnen uppförde musikal – publik kom i buss från Strömsund

BACKE (JT) Det blev flera timmars lördagsgodis i Backe när barn och vuxna kom tillsammans för att se musikalen Noas Ark med efterföljande kalas i Sporthallen. Premiären var i våras, och fick så gott mottagande att det nu blev ytterligare en föreställning och med publik i en chartrad buss från Strömsund.

Publicerad

 – Ingen kan i alla fall säga att man inte har råd att ta med sina barn, kommenterade en besökare det billiga biljettpriset: 40 för de stora och 10 för de små – inklusive varmkorv, kaffe och kakor efter föreställningen.

– Vi har jobbat hela våren med föreställningen, med musik, körarrangemang, dekor och scenografi, sade Peter Wilhelmsson som svarade för svängig musik och ledning av Bodum/Fjällsjös kyrkokör med 11 glada barn och hälsade alla välkomna. 

Professionell regi och teaterhantverk av Olga Salminen och Pål Jansson skapade en överraskande musikal. Än en gång fylldes den f d biosalongen med publik. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS