Oro i Backe – kritiserar regionen när hälsocentralen sommarstänger

BACKE (JT) Ingen vet vad som händer på Backe Hälsocentral som nu med enkla lappar meddelar invånarna att det kommer att vara semesterstängt i fyra veckor. Det finns en lapp på dörren till hälsocentralen, en annan lapp sitter uppsatt hos ICA. Vad händer?

Publicerad

– Jag tycker att vi har blivit nonchalant bemötta. Jag möter många oroliga patienter här på Apoteket. Jag har ställt frågor till regionen i min egenskap av ordförande i Fjällsjö Framtid och har bara fått luddiga svar, säger Margareta Mårtensson som arbetar som receptarie på Apoteket Kronan i Backe. 

– Flera nyckelpersoner har försvunnit från hälsocentralen, och det är många som undrar hur det kommer att gå i sommar. Vi är vana vid att det varit öppet sommartid och vi fick nyss veta att det ska hållas stängt fyra veckor, säger Margareta Mårtensson. 

Regionens företrädare Kerstin Norrbin säger till Jämtlands Tidning att bemanningen är som tidigare och att det är en god täckning utifrån antal listade inom alla yrkeskategorier. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS