Fjällripan i Stora Blåsjön.

Ny krögare på Fjällripan i Blåsjön

Stora Blåsjön (JT) Det jublas i Stora Blåsjön och hela nejden när det blir nya krögare på Fjällripan. I ett år har restaurangen varit stängd efter att kändiskocken och välrenommerade Alexander Nilsson valde att lämna. Först på plats är Erling Karlsson som inväntar sina yngre kollegor Henny Norryd och Fredrik Persson som är delägare i det nystartade bolaget och tidigare drivit hotell i Frankrike.

Publicerad

– Jag har varit här ofta särskilt efter att jag köpt Hillsands Kapell tillsammans med min fru som har sina rötter i Kina. Just nu vet jag inte om vi ska behålla kapellet, utan satsar på Fjällripan med ett arrende på ett år till en början, säger Erling Karlsson, entusiastisk entreprenör, författare till både kokböcker och deckare. 

– Det är så klart väldigt roligt för Frostvikenborna och alla besökare, och lagom till midsommar kommer de nya krögarna att finnas på Fjällripan, säger Ann-Sofie Winther från Blåsjöns Framtid. 

Tillsammans med sin fru har Erling Karlsson drivit flera restauranger, nu senast Målerås värdshus där det serverats både hyttsill och husmanskost vid det kända glasbruket. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS