Karin Wöyer Amcoff är ordförande i Riksteatern Strömsund.
Karin Wöyer Amcoff är ordförande i Riksteatern Strömsund.

Mångsidig teaterhöst i Strömsund

STRÖMSUND (JT) Beatleslåtar, Joe Hill och klimakteriet är tre ämnen som tas upp under hösten när Hammerdal, Backe och Strömsund gästas av Riksteatern.

Publicerad

 Säsongen började egentligen med en teaterresa till Dorotea, men närmast på programmet nu är föreställningen Beatus, där alla älskare av Beatleslåtar nog får sitt lystmäte. De spelar 1 oktober på Medborgarhuset i Hammerdal. 

– Det är Robert Wells med fyra musiker som han alltid har med sig på sina spelningar, det är fantastiskt duktiga musiker. Jag har sett den här föreställningen, Beatus, tidigare och jag grät som ett barn av lycka för det är så jäkla bra. Så även om man inte är Beatlesnörd som mig så känner man igen de andra låtarna, säger Karin Wöyer Amcoff som är ordförande i Riksteatern Strömsund.

Nästa punkt är en föreställning i Strömsund 8 oktober om Joe Hill (1879-1915) som emigrerade från Gävle till USA och gjorde sig känd som fackföreningskämpe, diktare och sångare. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS