Årets Fjällsjöbo blev Backe Event med Micke Johansson och Johannes Sjödin som tog emot utmärkelsen av Margareta Mårtensson

Lokala företagare prisades av Fjällsjö framtid

BACKE (JT) Utmärkelsen Årets Fjällsjöbo fick Backe Event och det ärofyllda priset togs emot av tre glada killar med Micke Johansson i spetsen.

Publicerad Senast uppdaterad

Årets Guldhjärta gick också till flera personer och mottogs av Andreas Skog som representerade den lokala ICA-butiken och personalen. Diplom och blommor delades ut vid Fjällsjö Framtids årsmöte på söndagen.

Det blev omval på en lång rad styrelseledamöter och Margareta Mårtensson fick förnyat förtroende som ordförande för den ideella föreningen. Några frågor stack ut från de sedvanliga förhandlingarna. Framför allt uppstod en diskussion om medel som Strömsunds kommun beviljat för utveckling av bygden.

– Vi har ett jättefint område omkring Stenhammaren med en camping som arrenderas av kommunen och som sköts av Backe IF, med Hembygdsgården som är under upprustning med bl a kägelbana, byggnader och bagarstuga, Backe Bike Park och fotbollsplan, säger Margareta Mårtensson.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS