Stina Frestadius fick fin ton på fiolen.

Fullt upp när kulturskolan i Strömsund höll Öppet Hus

STRÖMSUND (JT) På onsdagskvällen var det dags igen för Öppet hus hos Kulturskolan i Strömsund. Det var fullt med skolelever som ville testa olika instrument.

Publicerad Senast uppdaterad

Barn och ungdomar från årskurs 1 i grundskolan till årskurs 2 på gymnasiet och deras vårdnadshavare var välkomna att prova att spela till exempel fiol, piano och trummor, eller mingla och prata med lärarna på musikskolan. 

Allt var trevligt ordnat med olika stationer och det bjöds även på saft, kakor och kaffe för de fikasugna. Martina Karlsson, 9 år, provade på att spela trummor, och hon berättade sin rangordning på ämnena i skolan.

– Först är dansen, sen är musiken, bilden och matten. Om det inte hade funnits dans så hade musiken varit nummer ett! Den här dagen är riktigt toppen. Jag kan tänka mig att spela gitarr, fiol, dragspel eller trummor sade hon innan hon spelade ett litet trumsolo.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS