Erik Sten Flamenco Fusions.

Flamenco satte fart på Backe – jublande publik njöt i fulla drag

BACKE (JT) Scenen badade i ljud och ljus när Erik Steen Flamenco Fusions med artister bjöd på dans och musik till glädje för Backebor och tillresta.

Publicerad

Det var glatt humör och förväntansfull stämning i foajén över att få besök av en genommusikalisk kvartett på turné med Estrad Norr/Riksteatern. 

– Vi har kunnat ta ut svängen tack vare residensprogrammet som Estrad Norr har, säger Erik Steen, kompositör och gitarrist som driver bandet.

– Vi har under perioden i Östersund kunnat arbeta fram en konstnärlig helhet, och nu har vi haft sju spelningar på fem dagar. Folk anar inte vilken tuff bransch det är. Det skulle kunna jämföras med en elitidrottare – man måste öva som idioter hela tiden! Det är svårt att utveckla egna grejer om det inte finns förutsättningar. Nu har vi under ett par veckor kunnat skapa tillsammans, jamma och repetera, berättar Erik.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS