Personalen på hälsocentralen i Backe.

Backe hälsocentral tredje bästa i landet

Backe (JT) Det är inte första gången som JT kan skriva om Hälsocentralen i Backe som än en gång utmärkt sig och rankas som den bästa hälsocentralen i Jämtland.

Publicerad

Patienterna som söker sig till hälsocentralen i Backe kommer inte bara från närområdet. Lovorden från patienterna bekräftar vad som framkommer i Sveriges kommuner och regioners årliga patientenkät.

– Vi har världens bästa service! Och glöm inte att det också finns mödravård här. Om det är något akut så är det bara att komma dit och man blir omhändertagen. Det är nästan så att de ber om ursäkt om man får vänta en kvart. Hälsocentralen har infört call-back när man ringer och de ringer tillbaka väldigt snabbt. Efter ett besök, en provtagning, kan det också hända att läkarna ringer och tar kontakt med patienterna och frågar hur de mår. Folk känner sig sedda! säger IngBrith Månsson, Backe. 

– Det är ju så i en liten by att alla känner till varandra. Om någon blir ensam så vet vi om det och vi bryr oss om varandra. Det är något som återspeglas också i hälsocentralen. Bemötande är väldigt fint. En läkare sa en gång till mig att som läkare här får man möta väldigt många olika typer av patienter - från vaggan till graven. Hit går man inte bara för att få läkarintyg utan för att patienterna verkligen har behov, säger IngBrith och tillägger att alla på hälsocentralen är väldigt kunniga och duktiga. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS