Vittnen: Polisjakt med automatvapen i Ragunda

RAGUNDA (JT) Poliser med automatvapen är ingen vanlig syn i Ragunda kommun. Det skedde dock under natten mot måndag när en man i 60-årsåldern greps misstänkt för misshandel och olaga hot.
– Den här personen hade man kunnat få koll på tidigare. Det är förjävligt att det ska krävas något sådant här innan polisen kommer, säger en närboende.

Publicerad

Mannen ska enligt åklagare David Kahl inte vara känd av polisen sedan tidigare, men det är han däremot i området där han bor.

JT har pratat med ett flertal närboende som länge oroat sig för mannens förehavande. Grannar ska bland annat ha larmat om att mannen har skjutit med vapen i luften.

– Hade vi haft en polisstation i Hammarstrand så hade det här aldrig behövt hända. Men tyvärr går det att hålla på med diverse olagligheter här i glesbygden innan polisen reagerar, säger en närboende.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS