Föreståndarna på biblioteket är Petra Palmqvist och Marielle Andersson.

Många arrangemang när biblioteket i Bispgården nyinvigdes

BISPGÅRDEN (JT) På tisdagen var det dags för återinvigning av biblioteket i Bispgården med bandklippning av kommunalrådet Lennart Raswill. Många besökare var på plats trots ett hällregn som man trodde skulle skrämma bort gästerna

Publicerad

 Gästerna fick förtäring och en rundvandring i biblioteket där nyheten var det särskilda rum man gjort i ordning till barnen. 

Det är Marielle Andersson och Petra Palmqvist som förestår biblioteket och som skötte förevisningen och Petra kunde berätta vad som hände denna dag 

– Dels så har vi ett bibblaarrangemang och i samband med det så bestämde vi att ha lite fler grejer att locka med, som att man kan prova på att smida sin egna krok, man kan träffa Maria Elf från Siljemyra gård som dels visar vad man kan göra av höstskörden i trädgård och i skogen. För dagens tema är “Smide och Skörd”. Vi har under sommaren gjort i ordning ett särskilt barnrum med litteratur för skolbarnen och för lekis som vi har på andra sidan vägen, så där finns det mesta för stora som små barn vilket vi gläds extra över, säger hon. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS