Sonia Elvstål föreläste om sin olycka som förändrade hennes liv.

Fängslande när Sonia berättade om olyckan som förändrade hennes liv

LIEN (JT) På torsdagskvällen var det en högst emotsatt föreläsning av Sonia Elvstål i Liens gamla skola inför ett fyrtiotal åhörare.

Publicerad

“Ett ben kortare, men ett helt liv rikare” heter föreläsning som hon bjöd på, där berättar hon bland annat om vad som hände den 15 maj 2009 då olyckan hände som skulle förändra hennes liv på gott och ont.

Efter en vänstersväng med sin motorcykel så small det, kollision med en bil och hennes liv förändrades totalt. Efter två dygn på sjukhus med operationer och nedsövning vaknade Sonia upp och hade inte en aning om vad som hänt, eller var hon var. Hon berättar bland annat för sin äldre syster som fanns hos henne att nu ska hon upp och åka på dans när hon fick höra att det går inte du har mist ditt vänstra ben!

Sonia berättar på ett roligt och underhållande sätt om sitt liv från ungdomen i Orrviken där hon växte upp, fram till i dag. När hon var med i TV-satsningen Mot Alla Odds som sändes 2013, där hon tillsammans med många andra tog sig igenom Nicaraguas djungel och hon bland annat kröp på alla fyra i 7 kilometer svårframkomlig terräng!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS