Det blir snart utökad flygtrafik mellan Östersund och Stockholm.
Det blir snart utökad flygtrafik mellan Östersund och Stockholm.

Utökad flygtrafik mellan Östersund och Stockholm

ÖSTERSUND (JT) Från och med nästa vecka blir de blir utökad flygtrafik mellan Östersund och Stockholm. BRA börjar då med daglig service.

Publicerad

Under pandemin stod flygtrafiken på Åre/Östersund flygplats långa stunder i princip still. Men nu har efterfrågan sakta men säkert börjat öka igen.

BRA, som under pandemin kraftigt drog ner antalet avgångar, skalar nu upp igen. Från och med den 12 september blir det dagliga turer mellan Östersund och Stockholm.

- Det är med glädje jag välkomnar flygbolaget BRAs utökade tidtabell och satsning på regionen. Tillväxten och utvecklingen av regionen är beroende av alla trafikslag och där har flyget en viktig roll att fylla. Att BRA beslutat att erbjuda en förbättrad tillgänglighet är mycket positivt och tillskottet till flygplatsens befintliga trafikprogram är efterfrågat av både det lokala näringslivet och privatresenärer. Jag ser hoppfullt fram mot ett ökat samarbete och nästa steg i BRA utveckling av trafik till länet, säger Peter Fahlén, flygplatschef Åre Östersund Airport, Swedavia.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS