Ung Reporter

TV: Rädda Barnens lovaktiviteter i Torvalla drog många unga

TORVALLA(JT) Rädda Barnen anordnade aktiviteter i Torvalla under sportlovet.
– Jag har alltid tyckt om deras aktiviteter eftersom man har alltid något att göra som till exempel att spela fotboll, basket och volleyboll och man umgås med massor med personer och man lär känna nya personer vilket är positivt, säger en tjej. 

Publicerad

– Vi brukar få åka till basketmatcher som herrarna kör och massor med andra saker. Vi har även varit på bowling med Rädda Barnen och det var en jätterolig upplevelse, fortsätter hon. 

En i personalen heter Alissar Rahja och jobbar inom Rädda Barnen som har vuxit i Östersund.

Man började med Street Games i 2022 och ordnande fler och fler aktiviteter i varje lov förutom påskloven. Aktiviteterna är fotboll, basket och dans och massor med sport. 

Man kan även umgås med sin familj där och med personalen.

Personalen som jobbar där är jättesnälla och omtänksamma och roliga. De är alltid positiva och man känner sig jättebekväm med dem. 

Under sommarlovet brukar det vara öppet tre veckor, jullovet ungefär fem dagar samma med höstlov och sportlov.

Det är massor med barn som kommer och är med i de aktiviteterna som finns. 

När man kommer in till sport vibes så brukar det alltid vara frukost på plats vid 10-11 och sedan har man aktiviteter som till exempel jiujitsu och annat. Och efter lunch har de alltid basket i 1 timme och 30 minuter och sen direkt efter fotbollsturnering också i 1 timme och 30 minuter. Och det är så varje dag men ibland byter de vissa aktiviteter till fria lekar. 

Powered by Labrador CMS