Tips till V65 Östersundstravet lördag 27 april

Östersundstravet bjuder på en klurig V65 omgång med Breddlopp den här lördagkvällen. Första avdelningen på V65 går av stapeln klockan 19:40 och jag tror mig ha hittat två spikar som bör vara huvudet högre än sina konkurrenter i sina respektive lopp.

Publicerad

V65-1 Start 19:40

7 Tour Possession har fått ett lopp innanför västen. En rätt så fin häst som är ganska snabb i benen. Trots spår en bit ut bakom startbilsvingen bör han hamna bra på det. Det ska vara rätt så god vinstchans för Dannerohästen. 10 N.Y.Royal Flush är en intressant norsk gäst som gick helt okej som femma i sin näst senaste start. Thea Indrebö har vunnit i de svenska Breddloppen tidigare och kan göra det igen. 5 Nicke K. har hittills aldrig vunnit. Det kan vara hans tur nu från ett bra utgångsläge och ljummet motstånd. 2 Luke Pike nöter på hyggligt i loppen. Helt perfekt startspår nu borgar för en fin resa i den främre träffen. Han kan vara farlig att nonchalera. 8 Soraya Ås blixtrar till ibland med fina prestationer. Victor Karlsson lär vara offensiv trots det tråkiga utgångsläget. "Hinkens" sjuåriga sto kan definitivt blanda sig i segerstriden utan strul på vägen.

Ranking: 7-10-5-2-8

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS