En tung dag för ÖFK på hemmaplan.

ÖFK föll tungt mot serieledarna

ÖSTERSUND (JT) ÖFK mötte Utsiktens BK hemma på Jämtkraft arena under lördagen. Trots att Miroslav Mazur fick rött kort redan i den 13:e minuten lyckades ÖFK ta ledningen med 1-0 i första halvlek. Utsikten lyckades dock vända matchen till 2-1 och åka hem med 3 poäng.

Publicerad

Utsikten började matchen starkt och hade flera bra lägen under början av matchen. Ali Keita tvingades rädda ett friläge och Sebastian Karlsson Grach räddade bollen på linjen, två gånger inom första kvarten. Oddsen för ÖFK blev inte bättre när Miroslav Mazur fick gå till duschen tidigt efter att han fick syna det röda kortet redan i den 13:e minuten. Han drog på sig en frilägesutvisning och fick direkt ett rött kort.

Men ÖFK skulle med en man mindre på planen komma tillbaka in i matchen. Jakob Hedenquist som anslöt till ÖFk från just Utsikten i januari klev fram i den 24:e minuten och gjorde sitt första mål i den rödsvarta tröjan.

Detta efter att Utsiktens målvakt Elias Hadya missade en hörna och debutanten Hedenquist var redo på andra stolpen. Resultatet i första halvlek blev alltså 1-0 till ÖFK trots en man mindre på planen

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS