Eva Röse höll avslutningstalet.

Eva Röse avslutade START – inget besked i regeringsfrågan

ÖSTERSUND (JT) Den två veckor långa konstutställningen i Exercishallen har avslutats med ett tal av Republiken Jämtlands president. Hon passade på att dela ut symboliska kulturfrön för framtiden, men kunde inte säga vem som blir republikens nya kulturminister.

Publicerad

Det har varit två veckor späckade av lokal konst, hela 48 konstnärer som alla är medlemmar i Härke Konstcentrum har under två veckors tid fått visa verk på Exercishallen.

Men det har också varit två veckor fyllda av andra arrangemang, så har exempelvis elever från Birka folkhögskola framfört musik och en kväll var vigd åt sångerskan Ellen Sundberg.

I söndags avslutades så utställningen, dels med en performance av Elisabeth Athle och dels av två tal som fick en musikalisk inramning av Jens Comén. Det ena hölls av konstnären Anna Fors, det andra av republikens president Eva Röse.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS