Anna Eklöf. Foto: Peak Innovation

Anna Eklöf ny vd för Peak Innovation

LÄNET (JT) Företaget med uppdrag att stärka näringslivet och sysselsättningen har fått en ny vd som närmast kommer från försäkringsbolaget Trygg Hansa.

Publicerad

Nuvarande vd Lars Ekström går vidare till Almi Invest och ersätts av Anna Ekström 14 augusti. Hon har senast arbetat som Head of Innovation på Trygg Hansa med uppdraget att utveckla företagets innovationskraft och driva utvecklingen mot framtidens försäkringsbolag.

Innan dess har hon bland annat varit försäljnings- och distributionschef på Apollo Sverige samt varit konsult och arbetat med uppdrag inom verksamhetsutveckling, kommersialisering och digitalisering.

- Jag har en stor passion för att jobba med hållbar tillväxt, bidra till att utveckla företag och organisationer, att jobba med människor som vill utvecklas och skapa nya värden. Att få jobba för Peak Innovation är en spännande utmaning. Därför känner jag mig hedrad och ödmjuk över det förtroende jag fått och ser fram emot att lära känna nya kollegor och tillsammans vidareutveckla Peak Innovation säger Anna.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS