Så är det tänkt att det nya handelshuset ska se ut men nu skjuts projektet fram ett år.

Försenat Bauhaus bygge i Lillänge

ÖSTERSUND (JT) Varuhuset Bauhaus etablering i Lillänge försenas i ett år på grund av den ekonomiska osäkerheten på marknaden. Det uppger Fastighetsutvecklingsbolaget Red till Östersunds kommun.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var tänkt att det nya Bauhaus-huset med Jysk och en restaurang som granne skulle vara klart under hösten 2025 men nu ändras planerna. Projektet skjuts ett år framåt

Bygget av Bauhaus genomförs av Fastighetsbolaget Red som skrivit avtal med Bauhaus om etableringen där vd Ronald Rico uppger att även om projektet flyttas fram kommer det att genomföras. Han uppger att förberedelserna med att ställa i ordning marken går enligt plan och att alla byggbara ytor i det område som rymde en gammal betongstation är fullt uthyrda.

Till bilden av projektet hör att det finns en plan att ändra trafikflödet i det hårt trafikerade Lillänge där Trafikverket krävt att Östersunds kommun gör något åt den ibland kaotiska trafiksituationen i handelsområdet. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS