Ny VD på Nordlock

MATTMAR(JT) Daniel Westberg som tidigare haft ledande roller inom SKF och senast som Vd för elektronikföretaget Ewellix i Göteborg har anställts ny ny vd för Nord-Lock Group med verksamhet utanför Hallen.

Publicerad Senast uppdaterad

“Jag är hedrad att få ta mig an rollen som VD för Nord-Lock Group, ett företag med en lång och imponerande historia och som befinner sig på en spännande resa. Jag ser fram mot att föra Nord-Lock Group, med sina fyra teknologivarumärken, framåt genom att utveckla affären och hitta nya möjligheter”, säger Daniel Westberg i ett pressmeddelande. 

”Tillsättandet av Daniel Westberg som VD innebär början på ett nytt spännande kapitel för Nord-Lock Group. Han har konsekvent genom sin karriär visat utmärkta resultat och lett de verksamheter han varit ansvarig för till framgång. Med sin internationella och industriella bakgrund i kombination, tar han med sig nya perspektiv och strategiska visioner till organisationen”, säger Johan Menckel, styrelseordförande i Nord-Lock Group. 

Nordlock Group som bland annat specialiserat sig på utveckling och tillverkning av så kallade skruvsäkringar är helägt av Investment AB Latour, ett företag som är noterat på Stockholmsbörsen. 2022 omsatte Nord-Lock Group 1,7 miljarder kronor. Koncernen har dotterbolag i Europa, Asien och USA. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS