Videoreportage från Gamla Tingshuset.

TV: Öppen scen med unga musiker på Tingshuset

ÖSTERSUND(JT) I fredags, arrangerades Öppen Scen-kväll på Gamla Tingshuset i Östersund. JT var på plats med videokameran.

Publicerad

Lokala band och lokala musiker spelade tillsammans på stora scenen medan caféet var öppet extra sent. Detta var en slags testomgång på Tingshusets kommande kvälls öppet satsning för unga som planeras vara två fredagar i månaden med start senare i år.

Sedan pandemin har Östersund fått se en liten boom på sin musikscen. Och därför har Gamla Tingshuset, Östersunds kanske mest klassiska lokala scen, fått stå som värd för flera gig av olika genrer under de senaste året.

Huset är dock inte bara ett spelställe där band får lira live utan även hem till ett stort gäng unga bands replokaler. Unga band som har spelat i några år eller bara just startat. Ett sådant band är Eyebags. De består av Isak Thyselius, Alexander Köpsén och Jacob Hedström. De spelar alternativ rock, närmare beskriver de det som typ Grunge.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS