Cornelia Jakobs.

Mello-vinnaren Cornelia Jakobs en av tre nya artister till Storsjöyran

ÖSTERSUND (JT) Sommarens repertoar har utökats med Cornelia Jakobs som vann Melodifestivalen 2022, sångerskan Moonica Mac och den nybildade trion MOR.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var med låten “Hold Me Closer” som Cornelia Jakobs tog hem senaste Melodifestivalen. Därmed representerar hon även Sverige i Eurovision Song Contest i Turin senare i år. Hon är medlem i gruppen Stockholm Syndrome men har under senare år haft framgångar även som soloartist.

Moonica Mac kommer från Dalarna och artistnamnet är en kombination av Monica Zetterlund och Fleetwood Mac, det kom till när hon skulle försöka förklara sitt sound. Efter flera singlar albumdebuterade hon 2019 med “Stark & Sårbar”.

Året därpå turnerade Moonica Mac med Miss Li och hon har även samarbetat med Benjamin Ingrosso. Under hösten 2021 kunde man även se henne framträda i TV-programmet Så mycket bättre.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS