Från förra årets mässa. På lördag kl 10 är det dags igen!

Torstamässan hoppas på succé och besöksrekord

ÅS (JT) Torstamässan har blivit en allt större höstbegivenhet:
– Vädret ser lovande ut på lördag, så vi tror vi skulle kunna slå förra årets besöksrekord som låg på 6 000 personer, säger mässgeneralen Rikard Backskog.

Publicerad

Det är nu på lördag som Torstamässan traditionsenligt äger rum, mellan klockan 10 och 15. Den bytte häromåret namn, den hette tidigare Jämtlands Skogs- och lantbruksmässa. I år har den fler utställare och aktiviteter än någonsin, avslöjar Rikard Backskog: 

– Javisst, förra året hade vi 65 utställare, i år har vi över 75. Det är fler mathantverkare och det är också mer aktiviteter än någonsin, som bland annat Nordcirkus, med en provapå-cirkus och underhållning Vidare visar exempelvis Kulturverket visar kur man kittar fönster och restaurerar gamla dörrar. Och ponnyridningen är så populär så vi har fått utöka i år med fler ponnies. 

Rikard Backskog berättar att de försökt satsa på att locka fler ungdomar: Därför har de bland annat en jaktstig med Åre paintball. Och man kan provköra bland annat fyrhjulingar och elmopeder. Rikard avslutar: 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS