Offerdals SK fick 1,8 miljoner i stöd till skidspår

OFFERDAL(JT) Ett skidspår som verkar i stort sett klart innan att man fått bidrag till anläggandet har väckt frågor i Offerdal.
– Man får börja bygga innan Arvsfonden fattat beslut, men de delar Arvsfonden är med på ska starta tidigast efter vårt beslut som var den 25 oktober och belysningen i skidspåret kom till efter vårt beslut vilket är i sin ordning.

Publicerad Senast uppdaterad

Det säger Cecilia Eriksson, handläggare för lokalstöd vid Allmänna Arvsfonden. För JT vill hon klara ut de fakta som handlar om ärendet där Offerdals SK beviljats 1,8 miljoner kronor i stöd. 

 Hon berättar att Arvsfonden gör kontroll av sökande förening och projekt både före, under och efter byggnationen, samt följer verksamheten i tio år.

– Vi har två jurister, tre controllers och en uppföljningsansvarig som jobbar med det. Vi har haft kontakt med kommunen, kommunalråd, skidförbundet, finansiärer i andra projekt och entreprenörer. Jag och våra jurister och controllers har även haft introduktionsmöte med styrelsen 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS