Malin Bill Pålsson, Julia Blomberg och Eva Grelsson Andersson tycker att nybygget av infarten och lekplatsen till Laxens förskola och fritidshem kommer bli toppen.

Nya satsningar i Laxsjö ger säker hämtning och lämning av barn på förskolan

LAXSJÖ (JT) Det sker två stora satsningar i Laxsjö just nu, infarten till Laxens förskola och fritidshem har byggts om och fritidsutrymmena runt förskolan och fritidshemmet rustas upp, och macken som hör till Mobacks kök och skafferi får en ny bränsleanläggning.

Publicerad Senast uppdaterad

På Laxens förskola och fritidshem är de mycket glada för att de har fått en ny infart.

– Efter den tragiska dödsolyckan i Ås vid en förskola så kändes det inte säkert som vi hade innan, vi hade avlämning och hämtning av barnen där nere vid vägen, och taxibilarna stannade även där. Nu blir det ju ingen tung trafik i närheten av där barnen vistas, säger Eva Grelsson Andersson som är barnskötare.

Det är Krokoms kommun som har hand om bygget. De är nu klara med infarten, Eva med kollegan Malin Bill Pålsson (som är fritidspedagog), och föräldern Julia Blomberg blickar ut över det som kommer bli lekparken.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS