Pelle Sallin välkomnade landshövding Marita Ljung till invigningen.

Landshövdingen invigde nya äggpackeriet i Valne

VALNE (JT) Exakt tio månader och 26 dagar efter den brand som ödelade Pelle & Lisas äggpackeri i Valne utanför Nälden, invigdes den nya anläggningen på lördagen.

Publicerad

Det bjöds på snittar och bubbel och bandet Åsgård med musikerna Olle Lindqvist, dragspel, Hasse Lindqvist, bas och Marcus Ekelund, gitarr, när Pelle och Lisa Sallin bjöd in till invigning. 

Landshövding Marita Ljung klippte band och tryckte på startknappen till den maskin som kör in äggen till bland annat tvätt och i sammanhanget avslöjade Pelle & Lisas försäljningschef Jan Hallberg att den natt det brann, lovade brodern och vd:n Ulf Hallberg att han inte skulle raka sig fram till dess att en ny anläggning stod på plats. 

– I det läget utlystes en tävling på företaget om att den som kom närmast hur långt skägget kunde växa, skulle få en årsförbrukning av ägg, sade Jan Hallberg. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS