Efter 30 år – Krokoms kommun vill riva deras vedförråd

KAXÅS (JT)I Kaxås har det pensionerade paret Gunnar och Majlis Eriksson bott i en villa sedan 2017. De trivs bra och är mycket positiva till den stora utvecklingen i byn genom Projekt Kaxås. Men de är lite besvikna över kontakten med Krokoms kommun. De har ringt och mejlat ett flertal gånger utan något gensvar:
– Vi känner oss totalt osedda, säger de.

Publicerad Senast uppdaterad

Majlis och Gunnar är båda uppvuxna i Kaxås. De drev jord- och skogsbruk i 40 år, innan de sålde och flyttade ned till byn. Paret Erikssons villa ligger precis i närheten av Kaxås skola och dess skolgård. En ny hockeyplan byggs där nu. 

För längre ned vid Kaxås bygdegård, där hockeyplanen låg förut, byggs idag den nya förskolan. Det beräknas att förskolan ska kunna invigas under hösten. 

Den kommer att rymma två avdelningar, till skillnad från den nuvarande tvärs över vägen som bara har en avdelning. För paret Eriksson har situationen fört med sig en del saker. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS