Politikerna fick svara på frågor om den dåliga standarden på väg 686 Enarsvedjan.

Boende i Enarsvedjan planerar aktioner för att få vägproblemen lösta

KROKOM (JT) Enarsvedjan behöver en ny väg, och det snart. Det rådde det stor enighet om på ett vägmöte i föreningshuset med politiker och ortsbor på torsdagskvällen.

Publicerad

Inbjudna politiker var Maria Jacobsson, S, Karin Jonsson, C, Sune Sjöström, SD, Håkan Mikaelsson, M, Mats Mattiasson, C, Kenneth Nilsson, Jämtlands väl och Åke Ringdahl, Jämtlands väl.

–Det är många negationer när man pratar om väg 686, besvikelse, ilska, uppgivenhet. Men nu är det dags att vända det till något positivt, och förverkliga infrastrukturen som man pratar så mycket om. Vi vill se att politikerna ser hur den tunga trafiken sliter på vägen, det är många transporter som väljer att köra den här vägen, och vägen är som värst på våren och försommaren, sade Sören Lind vid öppnandet av mötet.

Katy Olsson, initiativtagare till mötet, berättade att när hon först flyttade till Enarsvedjan så var det grusväg ända från Krokom, men att det på slutet av 70-talet och början av 90-talet blev asfalt ända fram till Landön och även längre än så.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS