Pirater härjar.
Pirater härjar.

Sagolik isshow på Östersunds Arena

ÖSTERSUND (JT) En spännande isshow bjöd Östersunds konståkningsförening på när de framförde Legenden om Skatetopias skatt, på onsdagskvällen.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var fart och rikt på finurliga detaljer rakt igenom, och en gammaldags saga i modern tappning, då vi fick följa med på en skattjakt med troll, älvor, äventyrare och mycket mer. En mycket bra föreställning!

Det som imponerade mest var nog musikvalet, och hur väl de vävde in alla moment skickligt i föreställningen. Musiken, klädvalen, handlingen, allt kändes genomtänkt. Vi bjöds på Griegs i Bergakungens sal, musik från Star Wars, Vivaldis Våren för att nämna några, och musiken passade in perfekt, när de till exempel skulle dansa på en äng i vårblom, eller när de mötte trollen.

Huvudpersonerna var godhjärtade äventyrare som skulle leta efter en skatt. De spelades av Elinor, Maria, Alva, Felice, Karin och Nikita. De var jätteduktiga på att väva samman berättelsen med sin dans och sitt kroppsspråk.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS