Helen Thor och John Wågegård i sina jultröjor.

Juligt värre när RUT motorsport höll julavslutning

ÖSTERSUND (JT) På onsdagskvällen var det dags för RUT Motorsports julavslutning och det var en mycket gemytlig sådan. Deltagarna hade bakat tunnbröd innan till stutarna som serverades och det bjöds på glögg, tomtegröt och spontan allsång till Toves orkester.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var lite kyligt ute när Jämtlands Tidning kom till Mötesplatsen på Prästgatan där julavslutningen var. Men väl inomhus blev det direkt en varm stämning. Robert Walther och Jocke Hestner berättade vad de hade gjort under året på RUT Motorsport, och det var en hel del, bland annat så har deltagarna åkt i en veteranbuss till Böle byskola för att fika, umgås och titta på veteranbilar. 

De har även åkt till Hell i Norge och besökt en rallytävling samt varit med på Parasportdagen i Krokom. Efter genomgången serverades det luciafika och ett underbart gott tunnbröd. Emma Lööf Westin som är engagerad sedan många år i RUT Motorsport berättade att flera av deltagarna har hjälpt till att baka tidigare i veckan.

–Det var stor uppslutning, många som ville hjälpa till, sade hon.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS