Ida Collin, t.h., ordförande i Övre Tåsjödalens Framtidsförening, med sina små lottor som ingår i Tåsjödalens Fria Lottakår som med besökarnas hjälp skapade en kärleksbomb över Norråker.

Hemvändarnas kärleksbomb i Norråker

NORRÅKER (JT) Sagostigar, väpnade styrkor, kärleksbudskap och jakten på en försvunnen vinnare var vad som väntade besökarna på årets Hemvändardagar i Norråker.

Publicerad

Om det var besöksrekord i år på Norråkers hemvändardagar låter vi vara osagt, men att hamburgarna säljer slut på bara ett par timmar hör inte till vanligheterna. Av försäljerskan Anneli Löfgrens fikonmarmelad med chokladsmak fanns bara en enda burk kvar fast det var mitt på dagen.

– Jag uppskattar att det varit runt 450 personer här idag, säger Ida Collin, ordförande för Övre Tåsjödalens Framtidsförening, som tillsammans med Tåsjö IF och Tåsjö Skoterklubb har arrangerat hemvändardagarna i år. För Ida innebär hemvändardagarna mycket fix, trix, stök och stress när förberedelserna är i full gång, men när helgen kommer och allt går av stapeln njuter hon för fullt.

– Sen är det total glädje, jag slappnar av och umgås med folk. Det blir ju så himla trevligt alltid, säger Ida.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS