"Jag var 26 år när jag tillträdde, men nu lämnar jag vd-stolen och kommer att fortsätta som arbetande ordförande och jobba med utvecklingsfrågor här på Tännäskröket", berättar Jenny Callenholt.

Tännäskröket satsar på friåkning och ny vd

HÄRJEDALEN (JT) Nu laddar man inför säsongen i Tännäskröket. Det nya för i år är ett randonee och friåkningsområde på norrsidan. Jonas Kojan blir ny vd och 100 nya bäddar invigs till jul.

Publicerad

– Friåkningsområdet blir där den gamla, sedan i påskas stängda, stolliften är, de backarna använder vi framöver till randonee. Det enda vi kommer att göra är att förpreparera med pistmaskin och trycka till snön närmast marken under försäsongen. Under säsongen får de backarna vara just naturliga, säger Jenny Callenholt, avgående vd på Tännäskröket. 

Men hur ska de som åker ta sig upp? 

– Stighudar så klart, säger Jenny piggt och tillägger. Det kommer att kunna ordnas med skotertransporter och parkeringen vid bergets fot är kvar och skottas under säsongen. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS