"Det ser bra ut, i nivå med förra året. Det känns bra och det är skönt att vi hämtar i kapp. Den senaste trenden är att folk bokar sent", säger Anna Hansson, Destinationschef i Vemdalen.

Jul och nyår nära fullbokat i Vemdalen

VEMDALEN (JT) Destination Vemdalen är i det närmaste fullbokade inför den stundande jul och nyårshelgen. Snöläget har dessutom bidragit till att alla backar i området är pistade och klara sedan någon vecka.

Publicerad

– Det ser bra ut, i nivå med förra året. Det känns bra och det är skönt att vi hämtar i kapp. Den senaste trenden är att folk bokar sent, säger Anna Hansson, vd Destination Vemdalen på telefon från en gondol på väg upp på Stubnerkogel i Bad Gastein i Österrike. 

Men om det är bra läge hemma varför åker du bort? 

– Det är viktigt att kolla in vad andra turistorter gör runt om i världen och jag är här privat men naturligtvis pratar jag med kollegorna här och de konstaterar att det är likadant här i Bad Gastein, folk bokar sent, berättar Anna. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS