Stefan Olsson Ägg i Byvallen AB, samhällsutvecklingsutskottets ordförande Lars-Olof Mattsson (M) och kostchef Åke Remén.

Härjedalen satsar lokalt – ägg på rot i kommunens kök

BYVALLEN (JT) Satsningen på lokal mat går vidare i Härjedalen. Från ”Ko på Rot” blir det nu lokalproducerade ägg i köken. 200 höns blir kommunala äggleverantörer.

Publicerad Senast uppdaterad

Härjedalens kommunen har köpt 200 hönor som ska förse förskolor, skolor och äldreomsorg i Härjedalen med ägg. Hönorna har köpts och sköts av Ägg i Byvallen AB.

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS