Thindra Edberg och Thea Andersson Martinsson tycker att det är roligt med snöskoterns dag.

Full fart på Salab i Sveg under snöskoterns dag

SVEG (JT) På lördagen var det Snöskoterns dag, och på Salab i Sveg var det full fart. Det var många som ville kolla på säsongens modeller av snöskotrar och fika tårta och smörgås samt umgås.

Publicerad

– Det är en familjefest som började redan på 70-talet, den återkommer alltid sista helgen i oktober. Vi räknar med att det ska komma hit 3-400 personer idag, och vi har specialerbjudanden på snöskotrar och skoterkläder. Sedan är Mosätts skoterklubb här utanför och steker kolbullar, sade Per Salomonsson, som är delägare i Salab. 

Per har arbetat med att sälja snöskotrar sedan 1985. och förutom skotrarna så säljer Salab även fyrhjulingar och är en Elonbutik. Han berättade att det här är det officiella startskottet för snöskotersäsongen. 

– Jag håller på med det jag är intresserad av, jag har ett stort motorintresse. Att åka skoter en vårdag i fjällen är helt suveränt, och mitt favoritställe är Lövhögen och Lofsdalen, där jag har en jaktstuga, sade Per. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS