"Det är en spännande kommun. Stora möjligheter, stora avstånd med en attraktiv och blomstrande besöksnäring. Inlandsbanan har stor potential och jag ser att man är offensiva i Härjedalen och det gillar jag", konstaterar Elise Ryder Wikén avgående regionråd och efter nyår, chef för samhällsförvaltningen i Härjedalen.

Elise lämnar politiken för chefsjobb i Härjedalen

HÄRJEDALEN (JT) Elise Ryder Wikén, regionråd lämnar politiken. Från nyår väntar jobbet som chef för samhällsbyggnadsförvaltningen i Härjedalen.

Publicerad

– Jag kommer att jobba med kommunalutveckling i Härjedalens kommun. Men i en annan form än som politiker i regionen, säger Elise Ryder Wikén (M) regionråd. 

Vad vill du bidra med? 

– Det är svårt att svara på. Jag kan inte bara klampa in men jag tror att mitt tidigare engagemang och erfarenheter kan bidra med en hel del. Det viktigaste för mig är att vi ska jobba i ett team, menar Elise. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS